تاریخ انتشار: پنجشنبه 1396/01/10 - 14:40
کد خبر: 231074

نوروز با طعم خوش جهادی؛

نوروز جهادی در کنار مردم کوخ نشین/ وقتی که مسئولین حتی برای بازدید هم نیامدند! +تصاویر

نوروز جهادی در کنار مردم کوخ نشین/ وقتی که مسئولین حتی برای بازدید هم نیامدند! +تصاویر

در این روزهای تعطیل عید نوروز 96، گروه‌های جهادی دانشجویی در مناطق محروم کشور مشغول خدمت رسانی به مردمان مستضعف هستند، در این بین 25 نفر از دانشجویان جهادگر دانشگاه مازندران در قالب گروه جهادی علویون به مناطق محروم استان مازندران اعزام شدند.

خبرنامه دانشجویان ایران: دانشجویان جهادگر بسیجی به دو بخش عمرانی و فرهنگی تقسیم شدند که عمده فعالیت های آنان در روستای تیرگ بن و در غالب کار عمرانی و فرهنگی و در روستای میرملک  محوریت کارها فرهنگی بود.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ 25 نفر از دانشجویان جهادگر دانشگاه مازندران در قالب گروه جهادی علویون از 5 فروردین الی 11 فروردین در روستاهای تیرگ بن و میرملک از توابع بندپی شرقی شهرستان بابل مشغول به خدمت رسانی به مردم محروم آن مناطق شدند.

یاسر صالحی مله مسئول گروه جهادی علویون بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران گفت: این گروه در زمینه‌های عمرانی، فرهنگی، پزشکی و درمانی به فعالیت پرداختند.

وی درباره اقدامات صورت گرفته اذعان کرد: تعداد دانشجویانی که به یاری ما آمدند 25 نفر بودند که در کنار نیروهای داوطلب دیگر، اهالی و سازمان ها یک تیم 40 الی 50 نفره مشغول به فعالیت در کنار دانشجویان شدند.

مسئول گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران درباره وضعیت روستاهای مورد نظر گفت: دو سال قبل توسط گروه جهادی عمار به روستای تیرگ بن آبرسانی شده و مردمان این مناطق همچنان دچار محرومیت هتسند؛ متاسفانه مسئولین مختلف هم برای بازدید از اقدامات و فعالیت های جهادی دانشجویان به این مناطق نیامدند.

صالحی مله با بیان اینکه دانشجویان جهادگر خدمت به مردم را سرلوحه کار خود قرار دادند، گفت: اردوهای جهادی ساختار مشخصی ندارند و اداره آنها بر عهده دانشجویان است و با تخصص و تعهد خود در عرصه‌های مختلف به مردم خدمت می‌کنند.

دانشجویان جهادگر نیز معتقدند که برگزاری این اردوها، باعث خواهد شد تا انقلابِ ما نه به خارج از کشور، بلکه به دل های مستضعفانی که حضرت امام درباره آنان فرمود: این ها ولی نعمتان ما هستند ؛ صادر شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بن راشد فوت کرد
جدیدترین ادعای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
آغاز طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از یک هفته قبل از مهر
سرپرست دانشگاه ملی مهارت منصوب شد
موج بارش‌های پاییزی از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود
رژیم سعودی مرتکب جنایات جنگی شده است
توزیع رایگان شیر و تغذیه در مدارس دولتی ابلاغ شد
چرا قطع استقراض دولت موتور نقدینگی را خاموش نکرد؟
رسانه‌های آمریکایی از دولت ترامپ شکایت کردند
۳ روز عزای عمومی و تعطیلی چهارشنبه قم برای تشییع آیت‌الله شبیری زنجانی
کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
روایت زندگی آیت‌الله شبیری زنجانی
خضریان: کشتی‌های جنگی آمریکا جایی برای پهلوگیری در منطقه ندارند
قیمت تاریخی گازوئیل در آمریکا
گزارش_تصویری |  جلسه‌ی شورای عمومی انتخابات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل 
 فیلم | آقای پزشکیان گاهی با اظهاراتش چنان روی کاهش قیمت نفت اثر می‌گذارد که تزریق ۴۰۰ میلیون بشکه ذخایر راهبردی آمریکا این کار را نمی‌کند!
 فیلم | شعرخوانی: چگونه صبر باید کرد بر این غصه سنگین...
حضور سیمایی صراف در ریاض؛ چرا و برای چه؟
نحوه پرداخت یارانه دانشجویی تغذیه
ماجرای حمله آمریکا به اتوبوس‌های تهران
وقوع انفجارهای جدید سوریه را لرزاند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top